ONS SPECULAAS IS BEKROOND MET GOUD!!

Bakker van Keulen was al geruime tijd vereerd met het behalen van het “gouden” certificaat voor hun oliebollen, het worstenbrood en de schuimtaartjes.

Onlangs zijn ook onze speculaasjes bekroond met het GOUDEN CERTIFICAAT! Onze speculaasjes zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen gekeurd en beoordeeld met GOUD. Met het behalen van dit prachtig resultaat voldoen onze speculaasjes aan de strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten.

Onze gouden speculaasjes zijn vanaf nu verkrijgbaar in al onze winkels. Het gehele team van Bakkerij van Keulen is trots op deze prestatie en wij nodigen u van harte uit om ze in één van onze winkels te komen proeven.

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel bekroond met goud.

Het Nederlands Bakkerij Centrum
Het Nederlands Bakkerij Centrum is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van het Bakkerij Centrum zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.