Bakker van Keulen, deelnemer van Too Good To Go

De gemakkelijke en duurzame oplossing tegen voedselverspilling.

Bakker van Keulen neemt actief deel aan de strijd tegen voedselverspilling. Door middel van de populaire en gratis “Too Good To Go” app kunt u bij ons tegen sluitingstijd terecht voor lekkere producten die over dreigen te blijven. Zo worden bij Bakker van Keulen producten als broden, koekjes, gebakjes en taartjes “gered” die anders weggegooid zouden worden.

Op deze manier strijden wij mee tegen voedselverspilling. Wist u dat voedselverspilling schadelijk is voor het milieu, het zorgt namelijk voor 8% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Niet alleen onze producten gaan namelijk verloren, maar ook alles wat nodig was om deze heerlijke producten te maken. Denk hierbij aan de vele grondstoffen zoals water en granen die verloren gaan, maar ook de mankracht en het transport die nodig zijn om producten uiteindelijk bij u als klant te krijgen.

Wij van Bakker van Keulen houden van duurzaam ondernemen en daarom promoten wij graag het gebruik van de “Too Good To Go” app. Het is namelijk een echte win-win situatie, minder overschot voor ons en u kunt als klant profiteren van lekkere producten tegen een gereduceerde prijs.

Voor meer informatie: https://toogoodtogo.nl/nl

De “Too Good To Go” app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Download nu de app!

Too Good To Go
Too Good To Go
Too Good To Go