Onze welbekende speculaas is bekroond met goud

Na onze oliebollen, worstenbrood en de schuimtaartjes is ook onze speculaas bekroond met het gouden certificaat. Dit betekend dat de speculaas voldoet aan de strenge kwaliteitseisen en onderscheidend is van andere producten.

Proef onze gouden speculaas

De gouden speculaasjes zijn verkrijgbaar in al onze winkels. We nodigen u van harte uit om te komen proeven van de speculaas in één van onze vestigingen.

Nederlands Bakkerij Centrum

Onze speculaasjes zijn beoordeeld met goud door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Dit is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector keuren en beoordelen producten van verschillende bakkers. De keuringen van het Nederlands Bakkerij Centrum zijn objectief en onafhankelijk en worden al meer dan 100 jaar uitgevoerd.

Een product kan worden bekroond met de titel goud als het aan hoge eisen voldoet. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Als een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, is de bekroning goud. U kunt onze met goud bekroonde producten herkennen aan de gouden zegel.