Nu verkrijgbaar in onze winkel: KoekKoek!

Nieuw, nu verkrijgbaar in onze winkel Koekkoek, het vertrouwde speculaasje in een nieuw en eigentijds jasje. Of je nu op de koffie gaat bij de buurvrouw of je collega’s wilt trakteren, het is altijd tijd voor Koekkoek! Koekkoek is verkrijgbaar in 8 heerlijke smaken en ook leuk om cadeau te geven! Kom maar eens in één van onze winkels “koekeloeren”

Boswandeling

Wie nodig jij uit voor een boswandeling?

Eindelijk Herfst! Wat is er lekkerder om na een heerlijke boswandeling uiteindelijk thuis te genieten van een heerlijk bakkie met speculaas! Nou, gewoon een boswandeling aan de keukentafel maken!

Maandspecial Koekkoek Speculaas Boswandeling, heerlijke speculaas gedipt in heerlijke Boswandeling-chocolade! De rode blosjes komen vanzelf hoor! Let op Speculaas Boswandeling is tijdelijk verkrijgbaar! Wie nodig jij uit voor een boswandeling? ????

Speculaas
Chocolade

Oef… deze variant is dubbellekker! Heerlijke speculaas gedipt in lekkere chocolade! Om je vingers bij op te eten! #Zin in! Door de nieuwe verpakking met gratis leuke tekstkaart ook heel leuk om cadeau te geven. Wie verras jij met dit lekkers? Koekkoek, al(tijd) voor speculaas!

Speculaas Brokken

Eerlijk delen? Helaas speculaas, dat gaat hiermee niet lukken. Maar dat maakt de smaak niet minder, integendeel! Probeer deze Koekkoek variant eens, heerlijke robuuste speculaas brokken. Door de nieuwe verpakking met gratis leuke tekstkaart ook heel leuk om cadeau te geven. Wie verras jij met dit lekkers? Koekkoek, al(tijd) voor speculaas!

Speculaas Naturel

GOUD!!! KOEKKOEK!! Zeg dat wel, wat zijn wij blij met deze prijs voor de allerlekkerste speculaas! We kunnen er natuurlijk alles over schrijven, maar kom gewoon langs in één van onze winkels en ervaar het zelf!

Door de nieuwe verpakking met gratis leuke tekstkaart ook heel leuk om cadeau te geven. Wie verras jij met dit bekroonde lekkers? Koekkoek, al(tijd) voor speculaas!

Speculaas Karamel-Zeezout

Weer zo’n heerlijke variant van Koekkoek! Heerlijke speculaas met karamel-zeezout topping! Let op; dit speculaasje kan verslavend werken! Door de nieuwe verpakking met gratis leuke tekstkaart ook heel leuk om cadeau te geven. Wie verras jij met dit lekkers? Koekkoek, al(tijd) voor speculaas!

Speculaas Amandel

Oef..ook weer zo’n lekker ding..euh speculaasje! Heerlijke brosse speculaas met de beste amandelen. Eet jij eerst de amandelen of juist het speculaasje? Wat maakt het uit, het is één van onze toppers en daarom een lekker ding voor bij je bakkie koffie of thee! Door de nieuwe verpakking met gratis leuke tekstkaart ook heel leuk om cadeau te geven. Wie verras jij met dit lekkers? Koekkoek, al(tijd) voor speculaas!

Speculaas Crumblemix

Voor deze heerlijkheid moet je echt even de tijd nemen! Een heerlijke mix van robuuste en brosse speculaas, rozijnen en noten, tsja.. Heerlijkheid kent geen tijd! Door de nieuwe verpakking met gratis leuke tekstkaart ook heel leuk om cadeau te geven. Wie verras jij met dit lekkers? Koekkoek, al(tijd) voor speculaas!

Bestel uw taarten online en stel ze zelf samen in onze webshop!
Taartenwebshop bakkerijvankeulen.nl

Wil jij graag team
Bakker van Keulen komen versterken?