Bakker van Keulen en sponsoring

Wellicht is de naam Bakker van Keulen u ook al eens opgevallen bij bepaalde evenementen. We geven namelijk graag iets terug aan onze samenleving. Daarom sponsoren we regelmatig sportieve projecten en goede doelen, daar ligt namelijk ons hart.

Naast het sponsoren in goederen willen wij bijvoorbeeld ook graag meedenken over het opzetten van een actie met uw club of evenement. Wij gaan serieus om met uw aanvraag want wij zien sponsoring als één van de bouwstenen voor een goede en langdurige relaties met klanten, relaties en medewerkers. Wij helpen graag bij deze niet-commerciële initiatieven door het beschikbaar stellen van producten.

Voor sponsoring met betrekking tot commerciële doeleinden bent u bij ons niet op het juiste adres en wij sponsoren altijd in goederen en nooit in geld. We doen ons best om zoveel mogelijk aanvragen positief te beantwoorden alleen kunnen we helaas niet alle aanvragen positief beantwoorden.

Heeft u een leuk idee en bent u op zoek een sponsor dan kunt u uw verzoek via mail aan ons kenbaar maken. We zouden het waarderen als er voldoende tijd zit tussen het moment van aanvraag en de activiteit zo kunnen we samen zoeken naar de juiste manier van sponsoring.