GOUD VOOR ONS SOETELEUR SCHUIMGEBAK

We kunnen nu met trots mededelen dat onze schuimtaartjes zijn bekroond met goud.
Ons “SoeteLeur Hazelnootschuimtaartje” en ons “SoeteLeur Nougatineschuimtaartje” zijn beide door de keuring gekomen.

Van Keulen viert feest!

Dit jaar is het precies 20 jaar geleden dat Bakkerij Van Keulen het alom bekende én meermaals met goudbekroonde recept van het Nougatine-schuimtaartje van de Leur heeft overgenomen. Een geheim recept waar tot op de dag van vandaag niets aan is veranderd.

Het bakkersechtpaar De Leur kwam vanuit Friesland naar Zaltbommel en runde tot 2000 bakkerij In de Soete Invalle in de Waterstraat. De gootspook aan de voorzijde herinnert nog aan die tijd. Daar is destijds het befaamde recept ontwikkeld en 20 jaar geleden overgenomen door Bakkerij van Keulen en tot op de dag van vandaag geniet dit taartje veel bekendheid zowel binnen als buiten de Bommelerwaard.

Ter ere van het jubileumjaar heeft Bakkerij van Keulen besloten het taartje te vernoemen naar de bedenkers en oorsprong namelijk SoeteLeur.

ACTIES

Kortingsactie: wanneer de klant op zijn/haar verjaardag SoeteLeur koopt is er 25% korting. Een taartje koop je om een moment extra bijzonder te maken en werkt sfeerverhogend, wij vinden het leuk om dan de klant te verrassen en het moment nog feestelijker te maken, vandaar ook de pay-off “Taartje voor de sfeer”. Spaaractie: Eet je zó vaak SoeteLeur? Dan kun je sparen voor een GRATIS taartje. In elk SoeteLeur doosje vind je een spaarpunt, lever er 5 in en ontvang een GRATIS Taartje voor de sfeer! Luister hier nu het liedje!

HOE BEHAALT EEN PRODUCT GOUD?
De schuimtaartjes zijn met goud beoordeeld door het Nederlands Centrum Bakkerij. Dit is een kennis- en adviescentrum voor de bakkerij in Wageningen. De beoordeling wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Producten worden onder anderen beoordeeld op vorm, kleur, geur en smaak.