BVK Clubactie

Wilt u een actie organiseren voor een goed doel? Daar werkt Bakker van Keulen graag aan mee! Er zijn ontzettend veel goede doelen met prachtige initiatieven. Daarom dragen wij graag ons steentje bij als het gaat om acties voor goede doelen of sponsering. Heeft uw (sport)club een clubactie in het vooruitzicht? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden met Bakker van Keulen!

Als u geld in wilt zamelen voor een goed doel is het van belang dat daar iets tegenover staat. Bakker van Keulen heeft heerlijke koekjes, taartjes of andere zoetigheden die verkocht kunnen worden voor het goede doel. Wij staan open voor al uw aanvragen en nemen deze dan ook uiterst serieus. Bij Bakker van Keulen zien we clubacties als een mooi initiatief voor zowel het goede doel als de sportclub en Bakker van Keulen zelf. Wij helpen graag bij deze niet-commerciële initiatieven door het beschikbaar stellen van producten.

Ziet u een samenwerking met Bakker van Keulen wel zitten? Dien dan uw verzoek in via de mail. We zouden het waarderen als er voldoende tijd zit tussen het moment van aanvraag en de activiteit zo kunnen we samen zoeken naar de juiste invulling van de clubactie.