BAKKER VAN KEULEN BEHAALD WEDEROM GOUD!!

Bakker van Keulen was al geruime tijd vereerd met het behalen van het “gouden” certificaat voor het worstenbrood. Nu zijn wij wederom apetrots dat recent ons “Nougatineschuimtaartje v.d. Leur” en het “Hazelnootschuimtaartje” met goud zijn bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Hiermee voldoen onze schuimtaartjes aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten.

Onze gouden schuimtaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar in al onze winkels. Het gehele team van Bakkerij van Keulen is trots op deze prestatie en wij nodigen u van harte uit om deze specialiteit in één van onze winkels te komen proeven.

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel bekroond met goud.

Het Nederlands Bakkerij Centrum
Het Nederlands Bakkerij Centrum is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van het Bakkerij Centrum zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.