Met Goud bekroond: oliebollen van Bakker van Keulen

Naast het worstenbrood zijn ook de oliebollen van Bakker van Keulen bekroond met goud!!

Het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen is enthousiast over onze oliebollen en deze producten voldoen dan ook aan de strenge kwaliteitseisen. Alleen producten die kwalitatief hoogwaardig zijn komen in aanmerking voor deze gouden bekroning.

Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. Zo worden de oliebollen beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma. De keuringen van het Bakkerij Centrum zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.

Wij zijn trots op deze prestatie en onze bakkers gaan u dus tijdens de feestdagen extra verwennen met deze overheerlijke lekkernij! Onze oliebollen worden gemaakt met veel vakmanschap en door het eigen team voor u gebakken.

De oliebollen van Bakker van Keulen en andere met goud bekroonde producten zijn voor de consument herkenbaar door de gouden zegel. Alle producten die met goud bekroond worden, zijn terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl