Moederdag vier je samen met Bakker van Keulen!

Verras jouw moeder met een van onze heerlijke Moederdag- pakketten of losse producten uit de winkels en webshop!

NIEUW:
Feuilles Fraise Bavarois” taartje

Zet de liefste moeder in het zonnetje!

Verras jouw moeder met een van onze heerlijke Moederdag- pakketten of losse producten uit de winkels en webshop! Want wij vinden dat een verwenmomentje voor je moeder toch zeker wel op zijn plaats is. Onze bakkers hebben weer hun uiterste best gedaan om mooie moederdagtaarten, schnitts, gebakjes en nog veel meer te maken.

Nieuw dit jaar is het “Feuilles Fraise Bavarois” taartje. Dit is een taartje met een krokante koekbodem, gevuld met een mengsel van banketbakkersroom/amandelspijs. Het is afgewerkt met banketbakkersroom en doppen aardbeienbavaroise en uiteraard mogen lekkere verse aardbeien niet ontbreken. Om het geheel compleet te maken voorzien onze bakkers dit taartje van een leuke decoratie.

Kom  snel een kijkje nemen in een van onze 14 winkels! Kies je liever voor gemak? Geen probleem want onze Moederdagproducten bestel je ook eenvoudig in onze webshop.

Ga direct naar de Moederdag webshop!

Bestel eenvoudig via onze webshop!

  • Snel ophalen in de winkel bij het speciaal ingerichte pick-up point
  • Thuisbezorgen? Doe de postbode check in de webshop
  • Makkelijk en veilig betalen

TIP VOOR MOEDERDAG!

Maak een leuke foto of tekening voor je moeder en laat hem door onze bakkers gratis printen en verwerken in deze heerlijke Moederdagtaart!

Ga direct naar de Moederdag webshop!