Sinterklaas vier je samen met Bakker van Keulen

Bij Bakker van Keulen maken we dagelijks de meest lekkere en originele authentieke sinterklaas producten voor u. In onze winkels kunt u nu komen proeven van allerlei verschillende lekkernijen. Van marsepein en chocola tot speculaas en borstplaat en nog zo veel meer. Kortom de hoogste tijd, om alvast voor het HEERLIJKE AVONDJE, naar onze winkel te komen om te proeven. En wie weet brengt het u nog op ideeën voor in de schoen of in een surprise !!!

Vragen en/of bestellen, stuur ons een mail: feestdagen@bakkervankeulen.nl Graag een proefpakketje bezorgd hebben om alvast “voor te proeven”? Mail ons! Wij leveren uw bestelling gratis bij u af!

Tips voor bedrijven: heerlijke Sint pakketten voor op het werk of als relatiegeschenk

Bij Bakker van Keulen maken we de meest lekkere, originele en authentieke Sinterklaasproducten voor u. Met onze Sinterklaasproducten komt u ook bij uw klanten goed voor de dag. Wij hebben in ons assortiment diverse leuke zakelijke verrassingen en mooi verpakte Sint pakketten al dan niet voorzien van een logo van uw klant.

Ook met onze heerlijke caketulbanden laat u bij uw klanten een goede indruk achter en wat denkt u van een prachtige met de handgemaakte chocoladeletter?

Bel of mail ons voor specifieke wensen want alles is mogelijk en wij denken dan ook graag met u mee. Kortom de hoogste tijd, om alvast voor de aankomende feestdagen uw bestelling te plaatsen!

NIEUW! Heerlijke Sint pakketten voor op het werk of als relatiegeschenk.

Maak het ook op het werk extra gezellig en verras uw collega’s of personeel met een heerlijk sinterklaasgeschenk van Bakker van Keulen.

Wij hebben speciaal voor Sinterklaas leuke zakelijke verrassingen voor u gemaakt. Onze pakketten worden door ons speciaal voor u mooi verpakt en het kan eventueel worden voorzien van een logo. Ideaal als relatiegeschenk, een feestje om te geven, succes verzekerd!

Daarnaast hebben wij heerlijke caketulbanden, handgemaakte chocoladeletters, die kunnen worden voorzien van een logo zodat u helemaal goed voor de dag komt bij uw zakenrelatie.

Alles is mogelijk bij Bakker van Keulen en wij denken dan ook graag met u mee om van Sinterklaas echt een feestje te maken. Want ook Sint vier je samen met je bakker!

Pak het Sint pakket!

Kies voor gemak, verras uzelf, uw personeel en uw klanten! Stel zelf uw heerlijke pakket samen. Wij pakken het mooi voor u in! Onze Sintpakketten zijn verkrijgbaar vanaf 12,95

Heerlijke chocolade caketulbanden

Met een chocolade laagje en voorzien van leuke versieringen. Eventueel ingepakt in een feestelijk koker, ideaal om cadeau te geven! Klein 8,25 en groot 11,99

MET GOUD BEKROOND
Zakje speculaas

€ 4,51 (per 250 gram)

MET GOUD BEKROOND
Zakje speculaas

€ 4,51 (per 250 gram)

Roomboter Amandelletter

€ 11,99

Zakje Sinterklaaschocolade

€ 4,95

Speculaaspoppen in diverse maten:

Middel 4,70 | Middel in doos 5,75 | Groot in doos 9,15 | Dubbeldik met amandelen in doos 11,75

Marsepein aardappeltjes

€2,85 (per 100 gram)

Borstplaat in hartvorm

€2,85 (per 100 gram)

Borstplaat in diverse smaken

€2,85 (per 100 gram)

Gevulde speculaas

€18,75 (per kilo)

Roomboter Amandelstaaf

€5,99

Roomboter Amandelstaaf

€5,99

Chocoladeletter gespoten

€9,35

Speculaas 250 gram

€4,51

Strooigoed

€2,95 (per zakje)

Marsepein varkentje

€2,85 (per 100 gram)

Marsepein varkentje

€2,85 (per 100 gram)

Chocoladeletter

€8,10

Marsepein tegeltje

€3,60 (per 100 gram)

Marsepein

€2,85 (per 100 gram)

Bestel uw taarten online en stel ze zelf samen in onze webshop!
Taartenwebshop bakkerijvankeulen.nl

Ga direct naar de taartenwebshop

De lekkerste aanbiedingen!
Elke week weer iets anders!

Bekijk weekaanbieding